Mulla oli jo aamulla sellanen tunne että peruisinko tunnin... Ja mietin sitä koko päivän töissä. Teki mieli jäädä vaan lusmuileen kotiin. No en kummiskaan jäänyt vaan menin reippaana tallille. Ja teloin sit jalkani samantien tallille päästyäni. Hienoa! Oma opettaja oli pois, joten oltais oltu toisen tunnin kanssa yhdessä... Noh, mä istuin kiltisti kentänlaidalla kaverin kanssa ja katteltiin tuntia. Jäätiin vielä kattoon seuraavakin tunti, koska ne hyppäs maastossa. Sain konkattua itteni sinne :P ja harmittelen ettei mulla ollu kameraa.

Kaveri siinä sit kerto kun se käy yhdellä pikkutallilla missä on 3 heppaa. Mentiin vielä matkalla poikkeen sielä ja se oli aivan mahtavaa! Seisoin laitumella kolmen hevosen ympäröimänä. 2 vanhaa tuntiponia, joilla olen itse 10 vuotta takaperin ratsastellut. ja se kolmas oli kanssa tuttu hevonen.
Se fiilis oli sillä hetkellä aivan sanoinkuvaamaton. Aivan mahtavaa rapsutella vanhoja tuttuja ja silitellä niiden samettisia turpia. IHANAA!!! Voi että kun palas kaikkia vanhoja muistoja mieleen.
Nyt on niin nostalginen fiilis, että taidan siirtyä pois koneelta ja palata mielessäni kauas vuosien taakse.

Tässä vielä kuva vuodelta -94. Alkeiskurssilta.

1731828.jpg