Mä päätin niin sanotusti alottaa uuden elämän! Tai ainakin muuttaa vanhaa elämääni radikaalisti parempaan suuntaan.
Varmaan moni ihminen ajattelee samoin aina näin vuoden vaihtuessa. Eri asia sit on moniko sit loppujen lopuks tekee niin ja vielä onnistuu siinä, sitä en tiedä.

Kävin jopa lenkillä (WTF!?!), vaikka ei se ollut kun n.3 kilsan pitunen kävelylenkki, mut kuitenkin kävin! Ja eilen tein historiallisen teon; Käytin ekaa kertaa taloyhtiöni biojätepönttöä hyväksi! ja aion tehdä niin jatkossakin.
Pakko hehkuttaa nyt näitä asioita, kun kerrankin sain tehtyä jotain, mitä on pitänyt tehdä jo pitkään... Tästä se lähtee.
Mutta yksi asia huoletti minua... (Vaikka en kovin ekologinen ihminen olekkaan) Biojätepönttö oli tyhjä! Kuinka moni sitä pönttöö yleensä käyttää hyväkseen?! No, toivon että se oli juuri tyhjennetty. Täytyy seurailla asiaa.=)

Asiasta moottorisahaan... Viime päivinä mielessä on pyörinyt kiire ja kiireettömyys. Joulun aikaan oli kokoajan kiire kiire kiire. Ja se ärsytti! Mutta nyt, töitä ei ole, eikä kiirettä mihinkään, niin sekin ärsyttää! Notkua kaiken päivää kotona tekemättä mitään. Pakko saada töitä jostain. Ja jotain säännöllisyyttä elämään. Onkohan ihmisille toisaalta helpotus päästä pitkien pyhien ja lomien jälkeen takas töihin ja arjen normaaleihin rutiineihin??? Tänään oli muuten IS:n sivuilla artikkeli kiireestä. Siihen pääset tästä.

Mutta, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin... Palailen blogini pariin kun tuntuu siltä.