Otsikko siis viittaa biisin nimeen, mille myös räkätettiin matkalla. (D:n omia suomennoksia)

Oli aivan mahtava reissu!!! Ja ihan super keikka!!! Mä en edes muista koska olisin viimeks nauranu niin paljon ku tolla reissulla. Metä oli matkassa Minä, M, D ja S. Koko menomatka popiteltiin hulluna Incubus:ta ja jutut oli ihan kipeitä! Mm. D:n ja S:n äitee oli jollekkin kaverilleen sanonut että "D ja S menee tänään kattoon Helsinkiin jotain bändiä... Joku Antabus tai vastaava..." XD Linnatuulessakin, kun kahville pysähdyttiin, meitä varmaan katottiin pikkasen pitkään, ku koko mesta raiku ku naurettiin. Ja siinä vaiheessa kun päästiin kehäkolmosen sisäpuolelle, tokasin et: "Nyt ollaankin sit sivistyksen parissa..." Koko auto repes nauruun!

Kaikkee hienoo ja uutta nähtiin kuule stadissa... :P Monta sporaa ja jopa pari moottoripyöräpoliisia... XD Onnistuttiin eksyynkin kerran, mut loppujen lopuks perille päästiin.

Keikka itsessään oli tosi mahtava. Lämppärinä oli Lapko. Laulajalla oli uudet byysat ja naytti kuulemma DJ BoBo:lta jos sen ponnari hajoo... :D Bändin nimi ei sanonu mulle aluks mitään, mutta  pari tuttua biisiä niilläkin sit oli (mm. Killer Whales). Incubus veti mahtavan keikan. Biisit oli sika hyviä. Kaks tais olla sellasta, mitä ennen en ollu kuullu (ainakin 1). Harmi kyllä, mun lempibiisiä ei tullut. Jos kyseinen bändi vielä jokus saapuu Suomeen niin varmasti meen kattoon! Kaikenkaikkiaan porukkaa hallissa oli ollut kuulemma 2300. Eli aikas vähän. :/ Mut mahtavaa oli, se on pääasia!

Takastulomatkalla porukka oli aika hilpeenä ja täpinöissään. Linnatuuleen taas pysähdyttiin, mut sen jälkeen sit ihmiset rupes väsyyn ja hiljaisuus valtas auton. (Muutaamaa yksittäistä naurunremahdusta lukuunottamatta.) Kotona olitiin M:n kanssa puol 2 yöllä. Haettiin vielä kotimatkalla kauheet mätöt mäkistä ja tänään on ollu koko päivän huono omatunto, kun tuli ahmittua kauhee määrä roskaruokaa. :P

1644654.jpg
Kuvaa keikalta... Aika huono kyllä, koska on puhelimen kameralla otettu (c)SariS

1644656.jpg
Mun silmät pääsi lähikuvaan kun S:sän kanssa leikittiin kameralla takastulomatkalla (c)SariS


Tänään tappelin taas xboxin kanssa, kun olisin leffan halunnut katsoa. Siinä tohinassa musta tulikin sitten pikkasen katu-uskottavamman näkönen, kun onnistuin saamaan huuleen pienen vekin. (Kaverit hoi! M ei oo pahoinpidelly mua, vaan se xboxi... XD ) Loppujenlopuks katoin sen leffan tietokoneella, huuli turvoksissa. Nyt on pakko mennä siivoon kämppää.... Vaikka pikkasen kyllä väsyttäis. :P